1. BerdanierC., DwyerJ., FeldmanE., 2008, HandbookofNutritionandFood, CRCPress
2. Ευρωπαϊκή Ένωση. Γεωργία και Αγροτική Ανάπτυξη. Βιολογική Γεωργία. Κτηνοτροφία http://ec.europa.eu/agriculture/organic/animal-welfare/husbandry_el/, τελευταία προσπέλαση 27/2/2013
3. Ashaye A, Gaziano J &Djousse L, 2010,Red meat consumption and risk of heart failure in male physicians, Nutrition, Metabolism, and Cardiovascular Diseases,DOI: 10.1016/jnumecd.2010.03.009.
4. Daley CA, Abbott A, et al. , 2010, A review of fatty acid profiles and antioxidant content in grass-fed and grain-fed beef, Nutrition Journal , 9, 10
5. USDA National Nutrient Database, www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/ search/, τελευταία προσπέλαση 25/2/2013
6. Πολιτιστικός Οργανισμός ‘Δρόμοι της Ελιάς΄, 2011, Αγροτικά Προϊόντα & Γαστρονομική παράδοση της Μεσσηνίας - Παρόν και Μέλλον http://www.olivetreeroute.gr/gr/index.php/, τελευταία προσπέλαση 10/2/2013