ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
A+A-
  • ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
  • ΣYΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • Συνεντευξεις
      • Συνεντευξη κ. Λυμπεροπουλου Σωτηρη, Εξερευνητης και συλλεκτης αυτοφυους τροφης
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Νεα
    • Γιορτη Μεσσηνιακης Γαστρονομιας 2019
    • Εκπαιδευτικα Σεμιναρια Γευσιγνωσιας Ελαιολαδου
    • Workshop Επαγγελματιων Εστιασης
    • Συμμετοχη του Ιδρυματος Καπεταν Βασιλη & Καρμεν Κωνσταντακοπουλου στο 8ο Σχολειο Τουρισμου Καλαματας
    • Διημεριδα για τον «Εορτασμο της Παγκοσμιας Ημερας Ελιας και Ελαιολαδου»
    • Εκπαιδευτικο Σεμιναριο Γευσιγνωσιας Ελαιολαδου
    • «Ευκαιριες και Προκλησεις για Νεους Επιχειρηματιες στον Αγρο-Διατροφικο Τομεα»
    • Έναρξη Εγγραφων Τεταρτου Κυκλου Σεμιναριων
    • Σεμιναρια Μεσσηνιακης Γαστρονομιας 2017
    • ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
    • Σε Εξελιξη Βρισκεται Ο Διεθνης Διαγωνισμος ελαιολαδου ATHENA στη Μεσσηνια
    • Σεμιναρια Μεσσηνιακης Γαστρονομιας 2016
    • Προοπτικες Του Αγροτικου Τομεα στη Μεσσηνια, 2016
    • Athena International Olive Oil Competition 2017 (ΑΤΗΙΟΟC 2017)
    • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2015
    • Ελαιολαδο: το φαρμακο του τοπου μας Κλινικη μελετη που πραγματοποιηθηκε στις ΗΠΑ αναδεικνυει την σημασια του ελληνικου ποιοτικου ελαιολαδου για την υγεια
    • Με επιτυχια πραγματοποιηθηκε η ημεριδα «Προοπτικες του Αγροτικου Τομεα στη Μεσσηνια 2015»
    • Εικονικο Μουσειο Μεσσηνιακης Διατροφης
    • Σεμιναρια Γαστρονομιας 2014
    • ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ
  • Μεσσηνιακη διατροφη
    • Μεσογειακη διατροφη
    • Διατροφη & Οφελη
    • Διατροφικη παραδοση
    • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
    • ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
    • Χορτοφαγικη Διατροφη
  • Μεσσηνιακες Συνταγες
    • Παραδοσιακες συνταγες
    • Συγχρονες συνταγες
  • Τροφιμα
    • ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ
    • ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ & ΒΟΤΑΝΑ
    • ΓΑΛΑ & ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
    • ΓΛΥΚΑ & ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ
    • ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
    • ΕΛΙΕΣ & ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
    • ΕΥΦΡΑΝΤΙΚΑ & ΑΡΤΗΜΑΤΑ
    • ΚΡΕΑΣ
    • ΛΑΧΑΝΙΚΑ
    • ΛΙΠΗ & ΈΛΑΙΑ
    • ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
    • ΟΣΠΡΙΑ
    • ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ & ΑΥΓΑ
    • ΦΡΟΥΤΑ
    • ΦΥΣΙΚΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
    • ΨΑΡΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
  • Παραδοσιακα σκευη & εργαλεια
    • Αγροτικα εργαλεια
    • Αποθηκευση & μεταφορα
    • Εργαλεια αλιειας
    • Εργαλεια κυνηγιου
    • Εργαλεια μελισσοκομιας
    • Κτηνοτροφικος εξοπλισμος
    • Μαγειρικα σκευη
  • Παραδοσιακες τεχνικες
    • ΑΛΙΕΙΑ
    • ΑΜΠΕΛΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΛΑΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
    • ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ & ΨΥΧΑΝΘΩΝ ΦΥΤΩΝ
    • ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
    • ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ
    • ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΥΚΙΑΣ
    • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ - ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ ΒΙΟΣ
    • ΚΥΝΗΓΙ
    • ΜΕΛΛΙΣΟΚΟΜΙΑ
    • ΟΡΥΖΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΛΑΤΙΟΥ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΤΩΝ
    • ΣΤΑΦΙΔΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
  • Διατροφικο Εορτολογιο
Αρχική/ΣYΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΣYΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

16/07/15
Συνέντευξη κ. Σταύρου Χατζή, Συλλέκτης λαογραφικού υλικού
Συνεντευξεις
16/07/15
Συνέντευξη κ. Κωστόπουλου Πάρη, Μεσσήνιος CHEF
Συνεντευξεις
16/07/15
Συνέντευξη κας Μανιατάκη Ταγωνίδη Ελένης, Αντιπρόεδρος Μανιατάκειου Ιδρύματος
Συνεντευξεις
16/07/15
Συνέντευξη κ. Λυμπερόπουλου Σωτήρη, Εξερευνητής και συλλέκτης αυτοφυούς τροφής
Συνεντευξεις
15/07/15
Συνέντευξη κ. Δουλαβέρα Αριστείδη, Αναπληρωτής Καθηγητής Λαογραφίας στο Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Συνεντευξεις
  • Ελια & Ελαιολαδο
  • Σταφιδα
  • Συκα
  • Κρασι
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER
  • Ίδρυμα Καπεταν Βασιλη ΚΑΙ ΚΑΡΜΕΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  • Φορεις
  • Συντελεστες
  • Sitemap