A+A- EN ΕΛ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟΣYΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΣυνεντευξειςΣυνεντευξη κ. Λυμπεροπουλου Σωτηρη, Εξερευνητης και συλλεκτης αυτοφυους τροφηςΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝεαΓιορτη Μεσσηνιακης Γαστρονομιας 2019Εκπαιδευτικα Σεμιναρια Γευσιγνωσιας ΕλαιολαδουWorkshop Επαγγελματιων ΕστιασηςΣυμμετοχη του Ιδρυματος Καπεταν Βασιλη & Καρμεν Κωνσταντακοπουλου στο 8ο Σχολειο Τουρισμου ΚαλαματαςΔιημεριδα για τον «Εορτασμο της Παγκοσμιας Ημερας Ελιας και Ελαιολαδου»Εκπαιδευτικο Σεμιναριο Γευσιγνωσιας Ελαιολαδου«Ευκαιριες και Προκλησεις για Νεους Επιχειρηματιες στον Αγρο-Διατροφικο Τομεα»Έναρξη Εγγραφων Τεταρτου Κυκλου Σεμιναριων Σεμιναρια Μεσσηνιακης Γαστρονομιας 2017 ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑΣε Εξελιξη Βρισκεται Ο Διεθνης Διαγωνισμος ελαιολαδου ATHENA στη Μεσσηνια Σεμιναρια Μεσσηνιακης Γαστρονομιας 2016Προοπτικες Του Αγροτικου Τομεα στη Μεσσηνια, 2016Athena International Olive Oil Competition 2017 (ΑΤΗΙΟΟC 2017)ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2015Ελαιολαδο: το φαρμακο του τοπου μας Κλινικη μελετη που πραγματοποιηθηκε στις ΗΠΑ αναδεικνυει την σημασια του ελληνικου ποιοτικου ελαιολαδου για την υγειαΜε επιτυχια πραγματοποιηθηκε η ημεριδα «Προοπτικες του Αγροτικου Τομεα στη Μεσσηνια 2015»Εικονικο Μουσειο Μεσσηνιακης ΔιατροφηςΣεμιναρια Γαστρονομιας 2014 ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ
ΣYΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 16/07/15 Συνέντευξη κ. Σταύρου Χατζή, Συλλέκτης λαογραφικού υλικού Συνεντευξεις 16/07/15 Συνέντευξη κ. Κωστόπουλου Πάρη, Μεσσήνιος CHEF Συνεντευξεις 16/07/15 Συνέντευξη κας Μανιατάκη Ταγωνίδη Ελένης, Αντιπρόεδρος Μανιατάκειου Ιδρύματος Συνεντευξεις 16/07/15 Συνέντευξη κ. Λυμπερόπουλου Σωτήρη, Εξερευνητής και συλλέκτης αυτοφυούς τροφής Συνεντευξεις 15/07/15 Συνέντευξη κ. Δουλαβέρα Αριστείδη, Αναπληρωτής Καθηγητής Λαογραφίας στο Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Συνεντευξεις
15/07/15 Συνέντευξη κ. Δουλαβέρα Αριστείδη, Αναπληρωτής Καθηγητής Λαογραφίας στο Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Συνεντευξεις