A+A- EN ΕΛ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟΣYΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΣυνεντευξειςΣυνεντευξη κ. Λυμπεροπουλου Σωτηρη, Εξερευνητης και συλλεκτης αυτοφυους τροφηςΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝεαΓιορτη Μεσσηνιακης Γαστρονομιας 2019Εκπαιδευτικα Σεμιναρια Γευσιγνωσιας ΕλαιολαδουWorkshop Επαγγελματιων ΕστιασηςΣυμμετοχη του Ιδρυματος Καπεταν Βασιλη & Καρμεν Κωνσταντακοπουλου στο 8ο Σχολειο Τουρισμου ΚαλαματαςΔιημεριδα για τον «Εορτασμο της Παγκοσμιας Ημερας Ελιας και Ελαιολαδου»Εκπαιδευτικο Σεμιναριο Γευσιγνωσιας Ελαιολαδου«Ευκαιριες και Προκλησεις για Νεους Επιχειρηματιες στον Αγρο-Διατροφικο Τομεα»Έναρξη Εγγραφων Τεταρτου Κυκλου Σεμιναριων Σεμιναρια Μεσσηνιακης Γαστρονομιας 2017 ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑΣε Εξελιξη Βρισκεται Ο Διεθνης Διαγωνισμος ελαιολαδου ATHENA στη Μεσσηνια Σεμιναρια Μεσσηνιακης Γαστρονομιας 2016Προοπτικες Του Αγροτικου Τομεα στη Μεσσηνια, 2016Athena International Olive Oil Competition 2017 (ΑΤΗΙΟΟC 2017)ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2015Ελαιολαδο: το φαρμακο του τοπου μας Κλινικη μελετη που πραγματοποιηθηκε στις ΗΠΑ αναδεικνυει την σημασια του ελληνικου ποιοτικου ελαιολαδου για την υγειαΜε επιτυχια πραγματοποιηθηκε η ημεριδα «Προοπτικες του Αγροτικου Τομεα στη Μεσσηνια 2015»Εικονικο Μουσειο Μεσσηνιακης ΔιατροφηςΣεμιναρια Γαστρονομιας 2014 ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ
Νεα 20/11/19 Γιορτή Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2019 Γιορτή Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2019 21/03/19 Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου 30/11/18 Workshop Επαγγελματιών Εστίασης Workshop Επαγγελματιών Εστίασης 15/11/18 Συμμετοχή του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου στο 8ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας Συμμετοχή του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου στο 8ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας 15/10/18 Διημερίδα για τον «Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ελιάς και Ελαιολάδου» Διημερίδα για τον «Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ελιάς και Ελαιολάδου» 14/03/18 Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου 01/06/18 «Ευκαιρίες και Προκλήσεις για Νέους Επιχειρηματίες στον Αγρο-Διατροφικό Τομέα» «Ευκαιρίες και Προκλήσεις για Νέους Επιχειρηματίες στον Αγρο-Διατροφικό Τομέα» 01/02/18 Έναρξη Εγγραφών Τέταρτου Κύκλου Σεμιναρίων Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ) Έναρξη Εγγραφών Τέταρτου Κύκλου Σεμιναρίων 06/06/17 Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2017 Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2017 01/06/17 Ημερίδα με Θέμα: Επιχειρηματικότητα στον Αγρο-Διατροφικό Τομέα Ημερίδα με Θέμα: Επιχειρηματικότητα στον Αγρο-Διατροφικό Τομέα 21/03/17 Σε Εξέλιξη Βρίσκεται Ο Διεθνής Διαγωνισμός Εελαιολάδου ATHENA στη Μεσσηνία Σε Εξέλιξη Βρίσκεται Ο Διεθνής Διαγωνισμός Εελαιολάδου ATHENA στη Μεσσηνία 19/05/16 Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2016 Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2016 06/12/16 Προοπτικές Του Αγροτικού Τομέα στη Μεσσηνία, 2016 Προοπτικές Του Αγροτικού Τομέα στη Μεσσηνία, 2016 22/12/16 Athena International Olive Oil Competition 2017 (ΑΤΗΙΟΟC 2017) Athena International Olive Oil Competition 2017 (ΑΤΗΙΟΟC 2017) 22/05/15 Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2015 Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2015 03/11/15 Ελαιόλαδο: το φάρμακο του τόπου μας Κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ αναδεικνύει την σημασία του ελληνικού ποιοτικού ελαιολάδου για την υγεία Ελαιόλαδο: το φάρμακο του τόπου μας Κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ αναδεικνύει την σημασία του ελληνικού ποιοτικού ελαιολάδου για την υγεία 09/11/15 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Προοπτικές του Αγροτικού Τομέα στη Μεσσηνία 2015» Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Προοπτικές του Αγροτικού Τομέα στη Μεσσηνία 2015» 21/09/15 Εικονικό Μουσείο Μεσσηνιακής Διατροφής Εικονικό Μουσείο Μεσσηνιακής Διατροφής 05/05/14 Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2014 Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2014 28/12/13 "Προωθώντας την Ποιότητα του Ελαιολάδου Μέσα από την Γευσιγνωσία" "Προωθώντας την Ποιότητα του Ελαιολάδου Μέσα από την Γευσιγνωσία"
21/03/19 Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου
15/11/18 Συμμετοχή του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου στο 8ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας Συμμετοχή του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου στο 8ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας
15/10/18 Διημερίδα για τον «Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ελιάς και Ελαιολάδου» Διημερίδα για τον «Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ελιάς και Ελαιολάδου»
14/03/18 Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου
01/06/18 «Ευκαιρίες και Προκλήσεις για Νέους Επιχειρηματίες στον Αγρο-Διατροφικό Τομέα» «Ευκαιρίες και Προκλήσεις για Νέους Επιχειρηματίες στον Αγρο-Διατροφικό Τομέα»
01/02/18 Έναρξη Εγγραφών Τέταρτου Κύκλου Σεμιναρίων Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ) Έναρξη Εγγραφών Τέταρτου Κύκλου Σεμιναρίων
01/06/17 Ημερίδα με Θέμα: Επιχειρηματικότητα στον Αγρο-Διατροφικό Τομέα Ημερίδα με Θέμα: Επιχειρηματικότητα στον Αγρο-Διατροφικό Τομέα
21/03/17 Σε Εξέλιξη Βρίσκεται Ο Διεθνής Διαγωνισμός Εελαιολάδου ATHENA στη Μεσσηνία Σε Εξέλιξη Βρίσκεται Ο Διεθνής Διαγωνισμός Εελαιολάδου ATHENA στη Μεσσηνία
06/12/16 Προοπτικές Του Αγροτικού Τομέα στη Μεσσηνία, 2016 Προοπτικές Του Αγροτικού Τομέα στη Μεσσηνία, 2016
22/12/16 Athena International Olive Oil Competition 2017 (ΑΤΗΙΟΟC 2017) Athena International Olive Oil Competition 2017 (ΑΤΗΙΟΟC 2017)
03/11/15 Ελαιόλαδο: το φάρμακο του τόπου μας Κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ αναδεικνύει την σημασία του ελληνικού ποιοτικού ελαιολάδου για την υγεία Ελαιόλαδο: το φάρμακο του τόπου μας Κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ αναδεικνύει την σημασία του ελληνικού ποιοτικού ελαιολάδου για την υγεία
09/11/15 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Προοπτικές του Αγροτικού Τομέα στη Μεσσηνία 2015» Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Προοπτικές του Αγροτικού Τομέα στη Μεσσηνία 2015»
28/12/13 "Προωθώντας την Ποιότητα του Ελαιολάδου Μέσα από την Γευσιγνωσία" "Προωθώντας την Ποιότητα του Ελαιολάδου Μέσα από την Γευσιγνωσία"