ΠΙΣΩ
ΨΙΧΑ ΠΑΣΤΟΥ ΒΑΚΑΛΑΟΥ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Εκτέλεση:

Κόβουμε το ψαχνό του βακαλάου σε καρέ, το μαρινάρουμε με λάιμ και ελαιόλαδο.Παίρνουμε το μαριναρισμένο βακαλάο με τα φρούτα και τα λαχανικά και τον τοποθετούμε σε ένα πιάτο προσθέτοντας στο τέλος την κρέμα ελαιόλαδου.

Συνταγή Οινοπαντωπολείον Χρυσομάλλη ,  Γιορτή Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2019 


Υλικά:



  • Βακαλάος παστός
  • Λωτός ή φραγκόσυκο ή όποιο άλλο φρούτο εποχής
  • Κρέμα ελαιόλαδου
  • Ραπανάκι
  • Κόλιανδρο
  • Χυμό λάιμ
  • Ξύσμα λάιμ




Γενικά
Συνταγή
Browse
(Προαιρετικό)