ΠΙΣΩ
Μπαμπανάτσα Φιλιατρών
Συνταγή CHEF Μαντώς Ηλιοπούλου, Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2017

Εκτέλεση 

Τοποθετούμε τις φέτες του ψωμιού σε ένα πιάτο. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τις ντομάτες, την αφράλα  και  λίγο  ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις. Τοποθετούμε τις ντομάτες  πάνω  στο  ψωμί.  Ψιλοκόβουμε  τη  φέτα  και  τα  μυρωδικά.  Τα προσθέτουμε πάνω  από  τις  ντομάτες.  Προσθέτουμε  αρκετό  ελαιόλαδο  και  σερβίρουμε. 

Υλικά



  • 2 φέτες ζυμωτό ψωμί με προζύμι
  • 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε μικρά κυβάκια 
  • 100 γραμμ. Φέτα Καλαμάτας
  • Φρέσκο δυόσμο 
  • Ρίγανη φρέσκια και αποξηραμένη
  • Ελαιόλαδο 
  • Αλάτι αφράλα
Γενικά
Συνταγή
Browse
(Προαιρετικό)