ΠΙΣΩ
ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ
Χρόνος προετ/σίας 5 λεπ
Άτομα 4
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα χορταρικά και κόβουμε τις τομάτες και το αγγούρι σε φέτες, το κρεμμύδι σε ροδέλες και τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τριμμένη φέτα και ανακατεύουμε σε μία βαθιά σαλατιέρα. Περιχύνουμε τη σαλάτα με μείγμα που περιέχει ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Γαρνίρουμε με Μανιάτικες ελιές.

Πηγή: Εύη Κεράνη
Υλικά:
  • 1 κιλό τομάτες 
  • 2 αγγούρια
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 πιπεριές 
  • Τυρί φέτα 150 γραμ.
  • Μανιάτικες μαύρες ελιές 
  • Ρίγανη Ταϋγέτου
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
Γενικά
Συνταγή
Browse
(Προαιρετικό)