1. Eθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο, http://www.anticancer.gov.gr/sub_pages/37, τελευταία προσπέλαση 17/2/2013
2. Meat Advisory Panel. Communicating the facts about meat and health. Red meatand saturated fat, http://meatandhealth.redmeatinfo.com/sites/default/files/Red%20meat%20and%20saturated%20fat_0.pdf, τελευταία προσπέλαση 15/2/2013
3. Berdanier C., Dwyer J., Feldman E., 2008, Handbook of Nutrition and Food, CRC Press
4. Ευρωπαϊκή Ένωση. Γεωργία και Αγροτική Ανάπτυξη. Βιολογική Γεωργία. Κτηνοτροφία, http://ec.europa.eu/agriculture/organic/animal-welfare/husbandry_el, τελευταία προσπέλαση 14/2/2013
5. Πολιτιστικός Οργανισμός ‘Δρόμοι της Ελιάς΄, 2011, Αγροτικά Προϊόντα & Γαστρονομική παράδοση της Μεσσηνίας - Παρόν και Μέλλον http://www.olivetreeroute.gr/gr/index.php, τελευταία προσπέλαση 10/2/2013
6. Πίνακες Σύνθεσης Ελληνικών Τροφίμων, http://nutrition.med.uoc.gr/greektables/Main/main.htm, τελευταία προσπέλαση 14/2/2013