Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε το αλεύρι με το προζύμι, τη μαγιά,το αλάτι και το νερό (χλιαρό). Αφού κάνουμε μια ζύμη εύπλαστη που δεν κολλάει στα χέρια, σκεπάζουμε και αφήνουμε να διπλασιαστεί σε όγκο. Αφού φουσκώσει προσθέτουμε και ζυμώνουμε να ενσωματωθούν πρώτα η γλίνα, μετά το σύγκλινο και τέλος η φέτα. Πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε και αφήνουμε και πάλι να φουσκώσει. Φουρνίζουμε στους 180Ο για περίπου 50'.
Συνταγή από Το Στέκι του Βέργου, Γιορτή Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2019