Εκτέλεση:
Κόβω το ψάρι σε μικρά κυβάκια, στη συνέχεια το μαρινάρω με τα όξυνα στοιχεία και το αλάτι για 3 λεπτά . Συνεχίζω με τα λαχανικά.Τα κόβω στο επιθυμητό μέγεθος και αφού έχω σερβίρει το ψάρι γαρνίρω το πιάτο με τα υπόλοιπα λαχανικά .
Είναι μια συνταγή που η αρχική φιλοσοφία είναι από τις κουζίνες του Περού με την ονομασία ceviche, κάτι παρόμοιο με το δικό μας μαρινέ .
Είναι ένα πιάτο υγιεινό με πλούσιες θρεπτικές αξίες.
Συνταγή Messinian Icon , Γιορτή Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2019