ΥΛΙΚΑ (1)
Σιμιγδάλι |
918g |
Αυγά |
432g |
Χυμός πορτοκαλιού |
215g |
Καρύδια |
117g |
Ζάχαρη |
200g |
Νερό |
236g |
Μέλι |
339g |
Σύνολο |
2457g |
Εκτίμηση μαγειρεμένου βάρους(g) (2),(3),(5) |
2270g |
Περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά για τα 100g ωμών υλικών και για τα 100g μαγειρεμένου πιάτου(2),(3),(4),(5) :
|
ΥΔ/100g |
ΥΔ/100gμαγ. |
ΠΡ/100g |
ΠΡ/100g μαγ. |
ΛΙΠ/100g |
ΛΙΠ/100gμαγ |
Δ.Ι./100g |
Δ.Ι/100g |
Σιμιγδάλι |
73,1 |
29 |
10,1 |
4 |
1,1 |
0.4 |
3,3 |
1,3 |
Αυγά |
1,9 |
0.36 |
11,5 |
0.28 |
11,1 |
2 |
0 |
0 |
Χυμός πορτοκαλιού |
10.4 |
0.9 |
0.7 |
0.06 |
0.2 |
|
0 |
0 |
Καρύδια |
13,7 |
0.7 |
65,2 |
3.4 |
15,2 |
0.7 |
6,7 |
0,3 |
Ζάχαρη |
100 |
8.8 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
Μέλι |
84,5 |
12.6 |
1,8 |
0.2 |
0 |
0 |
0 |
0 |
Σύνολο |
|
52 |
|
8 |
|
3 |
|
1,6 |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ (4)
|
|
Kcal/100g |
270 |
Υδατάνθρακες (g) |
52 |
Πρωτεΐνη (g) |
8 |
Λιπίδια( g) |
3 |
Διαιτητικές ίνες(g) |
1,6 |