Εκτέλεση:Ζεσταίνουμε καλά σε ένα τηγάνι το λάδι. Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Βουτάμε τις φέτες του ψωμιού στα αυγά και τηγανίζουμε για λίγο μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο μεριές. Τις αραδιάζουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με μυζήθρα. Τρώγονται ζεστές.
Διατροφική αξία:Διατροφικός συνδυασμός σύνθετων υδατανθράκων, φυτικών ινών, διαφόρων βιταμινών όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ιχνοστοιχείων όπως το μαγγάνιο, ασβέστιο και πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας.
Πηγή: Παναγιώτα Μουρδουκούτα