Συνταγή Λευτέρη Λαζάρου, Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2015
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΙ
1 ή 2 φιλέτα στη μερίδα (εξαρτάται το μέγεθος του ψαριού)
80 γραμ ντομάτα φούρνου
80 γραμ μπισκ
1/2 κ.τ.γ. τζίντζερ τριμμένο
1/2 κ.τ.γ. φρέσκια ματζουράνα ψιλοκομμένη
80 γραμ ελαιόλαδο
30 γραμ βούτυρο
1/3 κ.τ.γ ξύσμα Λεμόνι
Αλάτι / Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε τηγάνι βάζουμε τα υγρά τα οποία ζεσταίνουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη ματζουράνα, το τζίντζερ και το ξύσμα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα φιλέτα αλατοπιπερώνουμε και τα γυρίζουμε 2-3 φορές. Σερβίρουμε στρώνοντας τη μους μελιτζάνας με τη χτένα η με κουταλιές και από πάνω βάζουμε τα φιλέτα.