ΥΛΙΚΑ(1)
Κολοκύθι |
500g |
Κρεμμύδι |
110g |
Σκόρδο |
3g |
Αυγό |
54g |
Σιμιγδάλι |
30g |
Σύνολο |
697g |
Εκτίμηση μαγειρεμένου βάρους(g) (2),(3),(5) |
544g |
Περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά για τα 100g ωμών υλικών και για τα 100g μαγειρεμένου πιάτου(2),(3),(4),(5) :
|
ΥΔ/100g |
ΥΔ/100g μαγ. |
ΠΡ/100g |
ΠΡ/100gμαγ |
ΛΙΠ/100g |
ΛΙΠ/100gμαγ. |
Δ.Ι/100g |
Δ.Ι./100g |
Κολοκύθι |
3.3 |
3 |
1.2 |
1.1 |
0.2 |
2.5 |
0,6 |
0,5 |
Κρεμμύδι |
6.9 |
1.4 |
1.1 |
0.2 |
0 |
0 |
0,8 |
0,2 |
Σκόρδο |
13.6 |
0.07 |
4 |
0 |
0 |
0 |
1,7 |
0 |
Αυγό |
1.9 |
0.2 |
11.5 |
1.1 |
11.1 |
5.5 |
0 |
0 |
Σιμιγδάλι |
73.1 |
4 |
10.1 |
0.5 |
1.1 |
0.3 |
3,3 |
0,2 |
Σύνολο |
|
9 |
|
3 |
|
8.3 |
|
0,9 |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ(4)
kcal/100g |
125 |
Υδατάνθρακες (g) |
10 |
Πρωτεΐνη (g) |
3 |
Λιπίδια (g) |
8,3 |
Διαιτητικές ίνες (g) |
0.9 |