ΥΛΙΚΑ (1)
Πατάτες |
682g |
Πορτοκάλια |
216g |
Κρεμμύδια μικρά |
10g |
Μανιάτικες μαύρες ελιές |
24g |
Μανιάτικες μικρές πράσινες |
41g |
Ελαιόλαδο |
108g |
Ξύδι |
30g |
Σύνολο |
1111g |
Εκτίμηση μαγειρεμένου βάρους(g) (2),(3),(5) |
970g |
Περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά για τα 100g ωμών υλικών και για τα 100g μαγειρεμένου πιάτου(2),(3),(4),(5) :
|
ΥΔ/100g |
ΥΔ/100g μαγ. |
ΠΡ/100g |
ΠΡ/100g μαγ. |
ΛΙΠ/100g |
ΛΙΠ/100g μαγ. |
Δ.Ι./100g |
Δ.Ι./100g |
Πατάτες |
13.2 |
9 |
1.9 |
1.9 |
0 |
0 |
2,1 |
1,5 |
Πορτοκάλια |
15.5 |
3.4 |
1.3 |
0.3 |
0.3 |
0.2 |
4.5 |
1 |
Κρεμμύδια |
6.9 |
0.07 |
1.1 |
0.01 |
0 |
0 |
0,8 |
0 |
Μαύρες ελιές |
4.7 |
0.1 |
1.2 |
0.03 |
19 |
0.5 |
1,4 |
0,03 |
Πράσινες μικρές |
1.2 |
0.05 |
14.4 |
0.6 |
3.9 |
0.16 |
1,8 |
0,07 |
Ελαιόλαδο |
0 |
0 |
0 |
0 |
99.9 |
11 |
0 |
0.1 |
Σύνολο |
|
12.6 |
|
2.8 |
|
11.8 |
|
2.8 |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ(4)
|
|
Kcal/100g |
172 |
Υδατάνθρακες (g) |
12.6 |
Λιπίδια (g) |
11.8 |
Πρωτεΐνη (g) |
2.8 |
Διαιτητικές ίνες(g) |
2,8 |