ΥΛΙΚΑ(1)
Μαυρομάτικα φασόλια |
400g |
Κρεμμυδάκια φρέσκα |
30g |
Καρότα |
120g |
Ελαιόλαδο |
100g |
Πελτές |
33g |
Σπανάκι |
1000g |
Νερό |
250g |
Σύνολο |
1933g |
Εκτίμηση μαγειρεμένου βάρους(g) (2),(3),(5) |
1796g |
Περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά για τα 100g ωμών υλικών και για τα 100g μαγειρεμένου πιάτου(2),(3),(4),(5) :
|
YΔ/100gr |
ΥΔ/100gμαγ. |
ΠΡ/100g |
ΠΡ/100g μαγ |
ΛΙΠ/100g |
ΛΙΠ/100g Μαγ. |
Δ.Ι./100g |
Δ.Ι./100g μαγ. |
Φασόλια |
62 |
13.8 |
21.6 |
4.8 |
1.4 |
0.3 |
15.5 |
3.4 |
Φρέσκα κρεμμυδάκια |
6.4 |
0.1 |
1.6 |
0.03 |
0.2 |
0 |
1.1 |
0.02 |
Καρότα |
9.6 |
0.6 |
0.9 |
0.06 |
0,20 |
0 |
2.8 |
0.2 |
Ελαιόλαδο |
0 |
0 |
0 |
0 |
99.9 |
5.5 |
0 |
0 |
Πελτές |
11.1 |
0.2 |
1.1 |
0.02 |
0.4 |
0 |
0.5 |
0 |
Σύνολο |
|
14.7 |
|
5 |
|
5.8 |
|
3.6 |
|
|
Kcal/100g |
139 |
Υδατάνθρακες(g) |
14.7 |
Λιπίδια(g) |
5.8 |
Πρωτεΐνη(g) |
5 |
Διαιτητικές ίνες (g) |
3,6 |