Εκτέλεση:Aνακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Στρώνουμε δυο φύλλα σε ένα ταψί λαδωμένο, ρίχνουμε το μίγμα μέσα και το ραντίζουμε με λάδι. Το σκεπάζουμε με δυο φύλλα και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 45’.
Διατροφική αξία:Η ανάλατη μυζήθρα ως βασικό συστατικό της συγκεκριμένης πίτας αποτελεί πηγή ζωικών πρωτεϊνών για τον ανθρώπινο οργανισμό, ασβεστίου και βιταμινών Α, Β12 και του συμπλέγματος Β. Το γάλα επίσης αποτελεί καλή πηγή ασβεστίου, ενώ τα αυγά παρέχουν χοληστερόλη.
Πηγή: Σύλλογος Γυναικών Τ.Δ. Μεταμόρφωσης Δήμου Παπαφλέσσα
‘’Η Εστία’’