Εκτέλεση:
Κόβουμε τις πιπεριές, μετά τις τηγανίζουμε λίγο για να μαραθούν, Ακολούθως τις βάζουμε στο ταψί. Διαλύουμε το αλεύρι με το γάλα, χτυπάμε τα αυγά και τρίβουμε το τυρί. Ανακατεύουμε αργά μαζί τυρί-γάλα με το αλεύρι και τα χτυπημένα αυγά με λίγο αλάτι και πιπέρι. Ακολούθως ρίχνουμε αυτό το μείγμα στις πιπεριές. Ανακατεύουμε να ενσωματωθούν και τις ψήνουμε σε φούρνο αφού τον έχουμε προθερμάνει να πάρει χρώμα πριν βάλουμε το ταψί. Στο φούρνο επάνω πασπαλίζουμε 250γρ. τριμμένο τυρί, αυτό λιώνει για κρούστα.
Διατροφικήαξία:
Οι πιπεριές αυξάνουν το αντιοξειδωτικό περιεχόμενο της συγκεκριμένης συνταγής, ενώ η προσθήκη της φέτας και του γάλακτος αυξάνουν την περιεκτικότητα της συγκριμένης πίτας σε ασβέστιο.
Πηγή: Ζαχαρίας Ντούλος