ΥΛΙΚΑ(1)
Χταπόδι |
2500g |
Ελαιόλαδο |
216g |
Κόκκινο κρασί |
117g |
Βαλσάμικο |
190g |
Σταφίδες |
72g |
Σύνολο |
3095g |
Εκτίμηση μαγειρεμένου βάρους(g) (2),(3),(5) |
1845g |
Περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά για τα 100g ωμών υλικών και για τα 100g μαγειρεμένου πιάτου(2),(3),(4),(5) :
|
ΥΔ/100g |
ΥΔ/100gμαγ. |
ΠΡ/100g |
ΠΡ/100gμαγ . |
ΛΙΠ/100g |
ΛΙΠ/100g μαγ. |
Δ.Ι./100g |
Δ.Ι/100g |
Χταπόδι |
0 |
0 |
15,3 |
20,7 |
0,8 |
1 |
0 |
0 |
Ελαιόλαδο |
0 |
0 |
0 |
0 |
99,9 |
11,7 |
0 |
0 |
Σταφίδες |
78 |
3 |
2.5 |
0,09 |
0.5 |
0 |
6,8 |
0,3 |
Σύνολο |
|
3 |
|
20,8 |
|
12,7 |
|
0,3 |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ(4)
|
|
kcal/100g |
209 |
Υδατάνθρακες(g) |
3 |
Πρωτεΐνη (g) |
20.8 |
Λιπίδια (g) |
12.7 |
Διαιτητικές ίνες (g) |
0,3 |