A+A- EN ΕΛ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟΣYΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΣυνεντευξειςΣυνεντευξη κ. Λυμπεροπουλου Σωτηρη, Εξερευνητης και συλλεκτης αυτοφυους τροφηςΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝεαΓιορτη Μεσσηνιακης Γαστρονομιας 2019Εκπαιδευτικα Σεμιναρια Γευσιγνωσιας ΕλαιολαδουWorkshop Επαγγελματιων ΕστιασηςΣυμμετοχη του Ιδρυματος Καπεταν Βασιλη & Καρμεν Κωνσταντακοπουλου στο 8ο Σχολειο Τουρισμου ΚαλαματαςΔιημεριδα για τον «Εορτασμο της Παγκοσμιας Ημερας Ελιας και Ελαιολαδου»Εκπαιδευτικο Σεμιναριο Γευσιγνωσιας Ελαιολαδου«Ευκαιριες και Προκλησεις για Νεους Επιχειρηματιες στον Αγρο-Διατροφικο Τομεα»Έναρξη Εγγραφων Τεταρτου Κυκλου Σεμιναριων Σεμιναρια Μεσσηνιακης Γαστρονομιας 2017 ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑΣε Εξελιξη Βρισκεται Ο Διεθνης Διαγωνισμος ελαιολαδου ATHENA στη Μεσσηνια Σεμιναρια Μεσσηνιακης Γαστρονομιας 2016Προοπτικες Του Αγροτικου Τομεα στη Μεσσηνια, 2016Athena International Olive Oil Competition 2017 (ΑΤΗΙΟΟC 2017)ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2015Ελαιολαδο: το φαρμακο του τοπου μας Κλινικη μελετη που πραγματοποιηθηκε στις ΗΠΑ αναδεικνυει την σημασια του ελληνικου ποιοτικου ελαιολαδου για την υγειαΜε επιτυχια πραγματοποιηθηκε η ημεριδα «Προοπτικες του Αγροτικου Τομεα στη Μεσσηνια 2015»Εικονικο Μουσειο Μεσσηνιακης ΔιατροφηςΣεμιναρια Γαστρονομιας 2014 ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ
ΠΙΣΩ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ Εκτέλεση:Τα ζυμώνουμε και τα πλάθουμε. Τα ψήνουμε 24΄στους 180ο στον αέρα. Συνταγή από Σύλλογο Γυναικών Βλαχόπουλου, Γιορτή Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2019 Υλικά:2 ποτήρια νερού λάδι1 ποτήρι νερού κρασί ροζέ1 ποτήρι νερού ζάχαρη1 κουταλάκι νερού αμμωνία1 κουταλάκι του γλυκού σόδα1 Baking powderΛίγο γαρύφαλλοΛίγο κανέλαΛίγο σουσάμι
Μοιράσου τη συνταγή σου μαζί μας ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ Γενικά Κατηγορία Ορεκτικά - μεζέδες Σαλάτες Κόκκινο κρέας Λαδερά - Χορταρικά Ομελέτες Πίτες Πουλερικά Κυνήγι Ψάρια & Θαλασσινά Ψωμί & Αρτοσκευάσματα Σούπες Zυμαρικά Γλυκά Όσπρια Υλικάμέχρι 2000 χαρακτήρες Συνταγή σε λεπτάΕκτέλεσημέχρι 5000 χαρακτήρες Ανέβασε τη φωτογραφία σου Browse (Προαιρετικό)