ΠΙΣΩ
Βραστό ταλαγάνι με σπιτική μαρμελάδα σύκο και αποξηραμένα σύκα
Εκτέλεση:

Ζεματάμε τα φύλλα. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί.  Διπλώνουμε τα ντολμαδάκια μας και τα βράζουμε με νερό και λεμόνι. Αβγοκόβουμε και σερβίρουμε.

Συνταγή “MAISTRALI” Fish Tavern ,  Γιορτή Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2019 

Υλικά:


  • Φύλλα από λάπατο (100 τεμ.)
  • 2 Κgr. γαρίδες
  • 400 gr. ρύζι
  • 5 αυγά
  • 80 gr. αγγουράκι
  • 70 gr. μάραθο
  • 40 gr. δυόσμος
  • 4 λεμόνια
  • Ελαιόλαδο


Γενικά
Συνταγή
Browse
(Προαιρετικό)