Εκτέλεση:Καθαρίζουμε προσεκτικά τον γαύρο βγάζοντας το κεφάλι, τα εντόσθια και το κεντρικό κόκαλο. Θέλουμε να έχουμε ένα ωραίο καθαρό φιλετάκι γαύρου. Αφού καθαρίσουμε όλα τα ψαράκια τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ. Ψιλοκόβουμε όλα τα αρωματικά μας (κρεμμυδάκι, άνηθο, μαϊντανό, δυόσμο) και τα ρίχνουμε στο μπολ με τον γαύρο. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα μπαχαρικά, το αλεύρι και το αυγό. Ζυμώνουμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια. Επειδή το μείγμα μάλλον θα κολλάει, βάζουμε λίγο αλεύρι στα χέρια μας και συνεχίζουμε το πλάσιμο. Έτσι το μείγμα θα είναι πιο στεγνό και θα μπορέσουμε να δώσουμε σχήμα πιο εύκολα. Τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί το περιττό λάδι.