Εκτέλεση:Κόβουμε κυκλικά τις μελιτζάνες, τις πλένουμε, τις στραγγίζουμε και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Ύστερα στρώνουμε σε ταψί τις μελιτζάνες, τις πασπαλίζουμε με μαϊντανό και φέτα. Βάζουμε μια δεύτερη στρώση μελιτζάνες-γραβιέρα, μία τρίτη στρώση μελιτζάνες φέτα, μία μελιτζάνες σάλτσα και τέλος πολλή γραβιέρα.
Διατροφική αξία:Οι μελιτζάνες είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα. Επίσης η μελιτζάνα είναι καλή πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β. Ο συνδυασμός με τη φέτα και τη γραβιέρα αποτελεί καλή πηγή πρωτεϊνών ζωικής προέλευσης, ασβεστίου, φωσφόρου και βιταμίνης D.
Πηγή:Χρυσάνθη Μακρή