1. Bes-Rastrollo, M. Sabaté, J. Gomez-Gracia, E.; Alonso, A. Martinez, J.A. Martinez-Gonzalez, M.A, 2007, Nut consumption and weight gain in a Mediterranean cohort: the SUN Study, Obesity (Silver Spring), 15, σελ. 107-116
2. Blomhoff, R.; Carlsen, M.H.; Frost Andersen, L.; Jacobs, D.R. Jr, 2006, Health benefits of nuts, potential role of antioxidants, Br. J. Nutr, 96, σελ. 52-60
3. Nash, S.D.; Nash, D.T, 2008, Nuts as part of a healthy cardiovascular diet, Curr. Atheroscler. Rev, σελ. 529-535
4. US Department of Agriculture, USDA National Nutrient Database, www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/ search/, τελευταία προσπέλαση 15/2/2013
5. Πίνακες Σύνθεσης Ελληνικών Τροφίμων, http://nutrition.med.uoc.gr/greektables/Main/main.htm
τελευταία προσπέλαση 16/2/2013