1. Meat Advisory Panel. Communicating the facts about meat and health. Red meatand saturated fat. 2011
http://meatandhealth.redmeatinfo.com/sites/default/files/Red%20meat%20and%20saturated%20fat_0.pdf,
τελευταία προσπέλαση 15/2/2013
2. Πολιτιστικός Οργανισμός ‘Δρόμοι της Ελιάς΄, 2011, Αγροτικά Προϊόντα & Γαστρονομική παράδοση της Μεσσηνίας - Παρόν και Μέλλονhttp://www.olivetreeroute.gr/gr/index.php,τελευταία προσπέλαση 10/2/2013
3. Fernandez ML., 2006, Dietary cholesterol provided by eggs and plasma lipoproteins in healthy populations,CurrOpinClinNutrMetabCare, Jan;9(1),:8-12.
4. Flachowsky, G., Engelman, D., Sünder, A., Halle, I., and Sallmann, H. P., 2002, Eggs and poultry meat as tocopherol sources in dependence on tocopherol supplementation of poultry diets,FoodResearch International, 35(2-3),σελ. 239-243.
5. Gray J, Griffin B, 2009, Eggs and dietary holesterol–dispelling the myth,British NutritionFoundation Nutrition Bulletin, 34, σελ. 66–70.
6. USDA National NutrientDatabase,
www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/, τελευταία προσπέλαση 15/2/2013