• Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Πτυχιακή μελέτη: Η σχέση της μεσογειακού τύπου διατροφής με τη βαρύτητα του οξέως στεφανιαίου συνδρόμου σε δείγμα αστικού πληθυσμού, τελευταία προσπέλαση 9/1/2013 http://estia.hua.gr:8080/dspace/bitstream/123456789/128/1/Ptychiaki55.pdf
• Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Πτυχιακή μελέτη: Μετρήσεις βιταμίνης σε πρόωρα νεογνά, http://estia.hua.gr:8080/dspace/bitstream/123456789/78/1/Ptychiaki28.pdf, τελευταία προσπέλαση 9/1/2013
• US Department of Agriculture, USDA National Nutrient Database, www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/ search/, τελευταία προσπέλαση 9/1/2013
• ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
http://nutrition.med.uoc.gr/greektables/Main/main.htm,τελευταία προσπέλαση 15/2/2013
• Food and Drug Administration Center for Food Safety and Applied Nutrition, ,Dietary Message about Fruits and Vegetables, http://www.cfsan.fda.gov/~dms/labdg.html, τελευταία προσπέλαση 9/1/2013
• Crujeiras AB, Parra MD, Rodrßguez MC, Martßnez de Morentin BE, Martßnez JA., (2006) ‘A role for fruit content in energyrestricted diets in improving antioxidant status in obese women during weight loss.Nutrition’ Jun;22 (6) σελ.593-9
• Edward Giovannucci, Alberto Ascherio, Eric B. Rimm, Meir J. Stampfer, Graham A. Colditz, Walter C. Willett. (1995) Intake of Carotenoids and Retino in Relation to Risk of Prostate Cancer. Journal of the National Cancer Dec 6; (23) σελ.1767-76