1. Meat Advisory Panel. Communicating the facts about meat and health. Red meatand saturated fat. 2011
http://meatandhealth.redmeatinfo.com/sites/default/files/Red%20meat%20and%20saturated%20fat_0.pdf
τελευταία προσπέλαση 15/2/2013
2. Πολιτιστικός Οργανισμός ‘Δρόμοι της Ελιάς΄, 2011, Αγροτικά Προϊόντα & Γαστρονομική παράδοση της Μεσσηνίας - Παρόν και Μέλλονhttp://www.olivetreeroute.gr/gr/index.php, τελευταία προσπέλαση 10/2/2013
3. Flachowsky, G., Engelman, D., Sünder, A., Halle, I., and Sallmann, H. P, 2002 Eggs and poultry meat as tocopherol sources in dependence on tocopherolsupplementation of poultry diets,Food Research International, 35(2-3),σελ. 239-243
4. Mann N, 2007, Meat in the human diet: An anthropological perspective, Nutrition&Dietetics, 64 (Suppl 4) (2007):S102-S107 .
5. USDA National NutrientDatabase 14/02/2013
www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/, τελευταία προσπέλαση 14/2/2013